مرداد دومینو

شورشی
  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله توت فرنگی ، انار و یا لیمو

طرز تهیه پاناکوتا با ژله

برای تهیه پاناکوتا با ژله ابتدا کتری را تا نصف حجمی که دارد آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب بجوش بیاید سپس یک لیوان از آب جوشیده را در کاسه ای بریزید و کاسه را روی کتری بگذارید

و ژله لیمو را کم کم به آب جوش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا ژله در آب جوش حل شود،سپس یک لیوان آب سرد به آن بیفزایید و مجددا هم بزنید و در قالب مورد نظرتان بریزید و صبر کنید تا کاملا ژله لیمو ببندد.

منبع : دسر پاناکوتا با ژله

  • ۹۵/۱۲/۰۴
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی