مرداد دومینو

شورشی
  • ۰
  • ۰

آموزش طرز تهیه استیک ماهی خوشمزه و مجلسی با انواع ماهی

استیک ماهی,طرز تهیه استیک ماهی,دستور پخت استیک ماهی,درست کردن استیک ماهی

آموزش آشپزی و دستور پخت استیک ماهی خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم استیک ماهی

ماهی :•: 1کیلو

کره :•: 150 گرم

آبلیمو :•: 1/5 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

سبزی پلو با ماهی,طرز تهیه سبزی پلو با ماهی,دستور پخت سبزی پلو با ماهی

استیک ماهی شیر,استیک ماهی سالمون,استیک ماهی خوشمزه,استیک ماهی هوکی

آموزش آشپزی و دستور پخت استیک ماهی خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه استیک ماهی

برای تهیه استیک ماهی ابتدا ماهی را تمیز بشویید و در اندازه دلخواه (مثلا به اندازه یک کف دست) برش دهید و پشت و روی ماهی را نمک و فلفل بپاشید و کره را نیز در تابه کوچکی بیندازید

و زیر شعله را زیاد کنید تا سریع آب شود بعد با قلمو به هر دو طرف ماهی بمالید و بمدت 10 دقیقه در فر قرار دهید (یا در تابه ای سرخ کنید) تا آماده شود.

سپس در بشقاب بگذارید و با لیمو تازه تزئین کنید و با پلو نوش جان کنید. برای تهیه استیک ماهی می توانید از اکثر ماهی های موجود در بازار استفاده کنید اما توصیه ما استفاده از ماهی قزل آلا ، ماهی سالمون یا ماهی شیر است.

ماهی قزل آلا,طرز تهیه ماهی قزل آلا,دستور پخت ماهی قزل آلا

آموزش طرز تهیه استیک ماهی خوشمزه و مجلسی با انواع ماهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی