مرداد دومینو

شورشی
  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه آش ماست ساده خوشمزه و مجلسی

آش ماست,طرز تهیه آش ماست,دستور پخت آش ماست,درست کردن آش ماست

آموزش آشپزی و دستور پخت آش ماست مجلسی و خوشمزه در منزل

مواد لازم آش ماست

ماش :•: 1 لیوان

هویج :•: 2 عدد خرد شده

گوشت گردن گوسفند :•: 200 گرم

شلغم :•: 2 عدد خرد شده

اسفناج و گشنیز :•: 300 گرم

پیاز :•: 3 عدد خرد شده

سیر :•: 2 حبه خردشده

آویشن خشک :•: مقداری

زعفران دم کرده :•: مقداری

آش دوغ , طرز تهیه آش دوغ , دستور پخت آش دوغ

آش ماست ارومیه,آش ماست سبزواری,آش ماست شمالی,آش ماست شیرازی,آش ماست تبریزی,آش ماست کردی,آش ماست خرم آبادی,آش ماست سبزوار,آش ماست اصفهان,اش ماست ارومیه,طرز تهیه آش ماست ارومیه,اش ماست سبزواری,طرز تهیه اش ماست سبزواری,دستور آش ماست سبزواری,طرز تهیه آش ماست شمالی,آش ماست شیرازی با مرغ,آش و ماست شیرازی,آش ماست شیراز,اموزش اش ماست شیرازی,طرز پخت آش ماست شیرازی,دستور پخت آش ماست شیرازی,طریقه پخت آش ماست شیرازی,آش ماست تبریزی,تهیه اش ماست تبریزی,طرز پخت اش ماست تبریزی,طرز تهیه ی اش ماست تبریزی,آش ماست خرم آبادی,طرز تهیه آش ماست خرم آبادی,طرز تهیه اش ماست سبزوار,آش ماست اصفهانی,طرز تهیه آش ماست اصفهانی,طرز تهیه آش ماست اصفهان

آموزش آشپزی و دستور پخت آش ماست مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه آش ماست

برای تهیه آش ماست ابتدا لپه را 3ساعت زودتر در کاسه ای از آب داغ بریزید تا خیس بخورد و 2 الی 3 بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود.سپس گشنیز،شوید،جعفری را پاک کنید و بشورید و در آبکش بگذارید تا خوب آب اضافه آنها برود

و در خردکن بریزید تا خرد شوند ویا بر روی تخته با چاقو سبزی ها را خرد کنید.برنج را نیز پاک کنید و در ظرفی بریزید و روی آن آب بگیرید تا خیس بخورد.گوشت گوسفند یا مرغ را بشورید و بشکل مکعبی یا مربع برش دهید

و پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در قابلمه ای نسبتا بزرگ روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید و پیاز را در قابلمه بریزید و تفت دهید هنگامی که پیازها نرم شدند تکه های گوشت را نیز بریزید و تفت دهید و زیر و رو کنید تا رنگ آن تغییر کن وقتی که احساس کردید با تفت دادن گوشت کمی پخته شده است لپه و برنج را اضافه کنید

(و به نسبت مقدار موادتان وتعداد افرادی که آش  رو درست میکنید آب به قابلمه اضافه کنید )و 1 لیوان آب روی مواد بریزید و زیر آن را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس زیر شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد به آرامی پخته شوند.

در این فاصله هر 15 دقیقه  یکبار آش را هم بزنید تا ته نگیرد زمانی که دیدید گوشت ها کاملا پخته شده اند و برنج لعاب انداخته قابلمه را از روی شعله بردارید و کره را اضافه کنید

و تامل کنید تا آش ماست خنک شود و سپس ماست را اضافه کنید (زیرا در هنگام داغ بودن آش اگر ماست را بریزید امکان دارد ببرد .) و در کاسه بریزید و با ماست روی آن را تزئین  کنید و نوش جان کنید.

آش کشک,طرز تهیه آش کشک,دستور پخت آش کشک,درست کردن آش کشک

آموزش کامل طرز تهیه آش ماست ساده خوشمزه و مجلسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی