مرداد دومینو

شورشی
  • ۰
  • ۰

آموزش تصویری طرز تهیه ژله هندوانه ای شکل برای مهمانی ها و مجالس

ژله هندوانه ای , طرز تهیه ژله هندوانه ای ,دستور ژله هندوانه ای,درست کردن ژله هندوانه ای

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله هندوانه ای خوشمزه در منزل

 مواد لازم ژله هندوانه ای

ژله سبز :•: 1 عدد

ژله قرمز :•: 1 عدد

ژله آلوئه ورا :•: 1 عدد

بستنی :•: به مقدار لازم

تخمه یا شکلات :•: به مقدار لازم

ژله میوه ای,طرز تهیه ژله میوه ای,دستور درست کردن ژله میوه ای

ژله هندوانه ای شکل,ژله هندوانه ای چوبی,ژله هندوانه ای در کاسه,ژله هندوانه ای مامی سایت

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله هندوانه ای خوشمزه در منزل

طرز تهیه ژله هندوانه ای

برای تهیه ژله هندوانه ای ابتدا در کاسه ای یک لیوان آب جوش بریزید و ژله لیمو یا طالبی که به رنگ سبز هستند را در کاسه بریزید و روی کتری در حال جوش قرار دهید و با قاشق ژله را هم بزنید

(بخار آب کتری باعث زودتر حل شدن ژله میشود) من در اینجا دیگر قصد ندارم یک لیوان آب سرد را اضافه کنم زیرا میخواهم ژله زودتر خودش را بگیرد به همین منظور در کاسه ای بزرگ ژله ام را میریزم

و کاسه ای کوچکتر و تمیز داخل این کاسه بزرگ میگذارم و با ملاقه آرام آب سرد در آن میریزم تا سنگین شود کمی و بالا نیاید که حالت گودی در ژله زیری ایجاد شود و در یخچال قرار میدهم.

(به این موضوع توجه کنید که کاسه باید بزرگ باشد تا ژله بعدی را که میخواهیم بریزیم و کاسه کوچک در آن قرار دهیم مایع ژله بیرون نریزد)20الی 30دقیقا زمان میبرد تا ژله کاملا بسته شود،

در این مدت شما وقت دارید لایه بعدی ژله را آماده کنید به این صورت که در کاسه ای یک لیوان آب جوش بریزید و ژله آلوئه ورا را به آن اضافه کنید و کاسه را روی کتری در حال جوش قرار دهید

و آرام هم بزنید،سپس یک عدد بستنی لیوانی وانیلی را در ژله قرار دهید و صبر کنید تا آب شود و کمی هم بزنید.

پس از گذشت 20دقیقه سری به ژله بزنید زیرا نباید خیلی ژله سفت سفت شود اگر ژله کاملا بسته بود آن را از یخچال خارج کنید و آب در کاسه کوچک را آرام با ملاقه خارج کنید

و به جای آن کمی آب جوش بریزید و پس از نهایتا یک دقیقا آب داغ را خارج کنید با ملاقه و یک تکان به ظرف ژله بدهید تا کاسه کوچک از ژله جدا شود،حال ژله سبز شما کاملا بسته شده

،پس نوبت آن است که ژله بعدی را آرام آرام با ملاقه به روی ژله سبز بریزیم و مجددا یک کاسه کوچک روی آن قرار دهید و با ملاقه به حدی که کاسه کوچک کمی سنگین شود آب سرد در کاسه کوچک بریزید

و در یخچال قرار دهید وژله بعدی را آماده کنید،یک لیوان آب جوش را در کاسه ای بریزید و ژله آلبالو ویا هندوانه یا انار را در آن بریزید و روی کتری قرار دهید

(من بدلیل آنکه میخواهم ژله حسابی قرمزی داشته باشم 1لیوان آب سر را اضافه نمیکنم)پس از گذشت  20دقیقه سری به ژله بزنید اگر بسته بود،از یخچال خارج کنید

و آب کاسه کوچک را با ملاقه خارج کنید و آب جوش بریزید و کاسه را در بیاورید و ژله قرمز را بریزید و تعدادی شکلات و یا تخمه روی ژله بپاشید(یا پس از بستن بریزید)

و در یخچال بگذارید تا بسته شود.پس از 20دقیقه اگر ژله بسته بود از یخچال خارج کنید و تکان محکمی به کاسه بدهید و ژله هندوانه ای را برگردانید و برش دهید و نوش جان کنید.

این ژله هم مانند ژله رولی و ژله میوه ای از دسر هایی هست که در شب یلدا در کنار غذا استفاده می شود.

ژله بستنی,طرز تهیه ژله بستنی,دستور ژله بستنی ساده,ژله بستنی چند رنگ

آموزش تصویری طرز تهیه ژله هندوانه ای شکل برای مهمانی ها و مجالس

  • ۹۵/۱۱/۲۷
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی